2011 w muzyce


PŁYTY 2011

Violens: Embrace / Nine Songs 2011
Gang Gang Dance: Eye Contact
Ambrose Akinmusire: When the Heart Emerges Glistening
Toro Y Moi: Underneath the Pine
Microexpressions: Lie in Wait (EP) 
Friendly Fires: Pala
Jensen Sportag: Pure Wet (EP) 
James Ferraro: Far Side Virtual
Jürgen Müller: Science of the Sea

Różni Wykonawcy: Tropical 2
James Blake: James Blake
Drake: Take Care
J*DaVeY: New Designer Drug
Radiohead: The King of Limbs
DJ Quik: The Book of David
Rustie: Glass Swords
Katy B: On a Mission
Lone: Echolocations (EP) 
Nerwowe Wakacje: Polish Rock

Krallice: Diotima
Moomin: The Story About You
Unknown Mortal Orchestra: Unknown Mortal Orchestra
...And You Will Know Us by the Trail of Dead: Tao of the Dead
Junior Boys: It's All True
Britney Spears: Femme Fatale
Blut Aus Nord: 777 - The Desanctication
Ford & Lopatin: Channel Pressure
Hatchback: Zeus & Apollo
Knower: Think Thoughts

Rangers: Pan Am Stories
Danny Brown: XXX
Diogenes Club: Diogenes Club
Joy Formidable: The Big Roar
Oneohtrix Point Never: Replica
Real Estate: Days
Toro Y Moi: Freaking Out (EP) 


Rampi feat. Miss Bee: Feel It Burn (Mario Basanov Radio Edit) 
Sky Ferreira: 99 Tears
Iza Lach: Futro
J*DaVey: Whatcha Lookin @ 
Junior Boys: ep
Afro Kolektyw: Wiążę sobie krawat
Alania: Sexy On
AlunaGeorge: You Know You Like It
Coreys: Lady In a White Dress
Crab Invasion: Margin of Order

Friendly Fires: Live Those Days Tonight
Johan Agebjörn & Ercola feat. Queen Of Hearts: The Last Day Of Summer (Le Matos remix)
Kido Yoji: Call a Romance
Kikuo: Tsuki Na Youkai
Madi Diaz: Down We Go (Jensen Sportag's Trust Fall Remix) 
Mario Basanov feat. Miss Bee: Just Think About
Perfume: Spice  
Co$$: So Simple
Deadboy: Ain't Gonna Lie
Dziun: Razem

Kazik Na Żywo: Plamy na słońcu
Lee Foss: Cabin Party
Marina: One By One
Roots feat. Phonte & Dice Raw: One Time
SBTRKT feat. Roses Gabor: Pharaohs
Sugarglider: Nobody
Warszafski Deszcz: Gdzie tamte dziewczyny
Whatchyamacallit feat. Flynt Flossy: Licky Sticky